Λιάσιμο των σταφυλιών στο αλώνι για 10 ημέρες περίπου. Κλασσική ερυθρά οινοποίηση. Παλαίωση για 5 χρόνια σε παλαιά δρύινα βαρέλια και 5 χρόνια στη φιάλη. Η μύτη πληθωρική και έντονη με αρώματα αποξηραμένου σύκου, μαρμελάδας φράουλας και μαύρου κερασιού, δαμάσκηνου και σοκολάτας, σε φόντο κανέλας, γαρύφαλλου και βανίλιας. Έπειτα από λίγο εμφανίζονται και νότες καφέ, καραμέλας και μελιού. Στο στόμα έχει μέτρια προς υψηλή οξύτητα που ισορροπεί τέλεια με την πλούσια γλύκα και το μέτριο προς γεμάτο σώμα. Φράουλα, βύσσινο, δαμάσκηνο, κεράσι, βανίλια, σοκολάτα πικρή, πραλίνα φουντουκιού, καρύδι, καφές, κανέλα και μοσχοκάρυδο συνθέτουν ένα απολαυστικό σύνολο.