Στην ορεινή περιοχή της Πάλλης Μονάμπελες καλλιεργείται βιοδυναμικά η τοπική ποικιλία Τσαούσι (κλώνος ζαχαροστάφυλο), σε αυτόριζους αμπελώνες ηλικίας άνω των 70 ετών. Η σύσταση του εδάφους είναι ασβεστολιθική με τον ορυκτό χαρακτήρα του μαργαΐκού ασβεστόλιθου ‘μαλτεζόπλακα’ και το υψόμετρό είναι περίπου 250 μέτρα. Η απόδοση των πρέμνων δεν υπερβαίνει τα 250 kg/στρέμμα. Ο τρύγος του πραγματοποιείται κατά την περίοδο 15-20 Αύγουστου Το αποτέλεσμα της βιοδυναμικής οινοποίησης είναι ένα αρωματικό κρασί με αρώματα λευκόσαρκων φρούτων με ισορροπημένη οξύτητα και ολοκληρωμένη επίγευση. Ζύμωση και παραμονή στις φίνες λάσπες για 7 περίπου μήνες. Δεν γίνονται προσθήκες συντηρητικών πριν και μετά την εμφιάλωση Διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών. Βιολογικός οίνος με πιστοποίηση Demeter.