Κρασί μηδενικής οινολογικής παρέμβασης (99% Ασύρτικο και 1% Ροδίτης Αλεπού) που παρέμεινε με τα στέμφυλα και ζυμώθηκε με γηγενείς ζύμες, σε πήλινους αμφορείς 800 λίτρων για 20-25 περίπου μέρες Μετά τη ζύμωσε παρέμεινε για επιπλέον έξι μήνες στους αμφορείς και υποβλήθηκε σε συνεχόμενο batonage πάνω στις φίνες οινολάσπες. Στο τέλος εμφιαλώθηκε αφιλτράριστο με ελάχιστα έως μηδενικά θειώδη. Στο χρώμα είναι μέτριο πορτοκαλί, με ιδιαίτερο αρωματικό προφίλ από κυδώνι, νεράντζι, βερίκοκο και φλούδα πορτοκαλιού, που συνθέτουν ένα πολύπλοκο μπουκέτο αρωμάτων ενώ στο στόμα είναι στιβαρό με ήπιες τανίνες και δροσιστική οξύτητα.