Μια εντυπωσιακή Ρομπόλα που προέρχεται από ένα ιδιόκτητο αμπελοτεμάχιο της οικογένειας Σαρρή το οποίο βρίσκεται στο χωριό Πανοχώρι της Κεφαλονιάς και καλύπτει μόλις 1,5 στρέμμα. Τα αμπέλια είναι αυτόριζα, φυτεμένα το 1981, σε ασβεστολιθικό έδαφος. Η ζύμωση είναι αυθόρμητη και αφού ολοκληρωθεί το κρασί παραμένει σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 6 μήνες σχεδόν. Η οινοποίηση γίνεται με πολύ λίγες παρεμβάσεις, δίνοντας μια αρκετά πολύπλοκη και ορυκτή Ρομπόλα. Συναντάμε αρώματα ώριμου λεμονιού, κίτρινου γκρέιπφρουτ και λευκόσαρκου ροδάκινου, λευκών άνθεων, αλατότητας και βρεγμένης πέτρας. Στο στόμα έχει λιπαρή υφή, μέτριο προς γεμάτο σώμα, υψηλή οξύτητα και εξαιρετική συμπύκνωση «φρούτου. Σερβίρετε το σε ένα ποτήρι λευκού κρασιού σε θερμοκρασία γύρω στους 10 βαθμούς κελσίου.