Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι από τον αμπελώνα στην ορεινή Νεμέα και μεταφέρονται αμέσως στο οινοποιείο. Μετά από σύντομη προζυμωτική κρυοεκχύλιση για 2 με 3 ώρες, παίρνουμε μόνο τον πρόρωγο και ακολουθεί η αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 3 εβδομάδες. Στη συνέχεια ο οίνος ωριμάζει sur lie για 2 μήνες. Στην όψη έχει λαμπερό κοραλλί ροζέ χρώμα. Στη μύτη είναι έντονα αρωματικό όπου κυριαρχεί το κεράσι και η αγουρωπή φράουλα με νότες ροδόνερου. Στο στόμα έχει μέτριο σώμα με τραγανή οξύτητα που του χαρίζει φρεσκάδα.