Το ρούμι σταθμός στην ιστορία των Spiced Rums. Περιέχει τοπικά μπαχαρικά και φρούτα συμπεριλαμβανομένων κανέλλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, βανίλια, καρύδα, λεμόνι και πορτοκάλι. Έχει προσθεθεί επίσης Richeria Grandis – γνωστό στους ντόπιους ως “Bois Bande” ένα φλοιό γνωστό στην Καραϊβική ως ισχυρό αφροδισιακό, ώστε να δοθεί μια πρόσθετη σπιρτάδα στο ρούμι. Παλαίωση: Αποτελείται από blend ρουμιών που αρχικά ωριμάζουν ξεχωριστά, ανα σοδειά και τύπο στηλών απόσταξης, σε πρώην bourbon βαρέλια. Μετά αναμειγνύονται και ωριμάζουν σε δρύινες δεξαμενές για άλλους 6 μήνες. Ύστερα προστίθενται ντόπια φρούτα και μπαχαρικά και το ρούμι αφηνεται στην τελική του παλαίωση που διαρκεί για ακόμη 6 μήνες.