To ‘Παμίδι’ ή ‘Παμίτι’ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις βασικές ποικιλίες της Θράκης. Το χαρακτηριστικό αυτό ερυθρό σταφύλι, διαθέτει ρώγες με ροδόχρωμη φλούδα. Η ξεχωριστή αυτή ποικιλία με σωστή οινοποίηση είναι ιδανικό για παραγωγή ερυθρωπών οίνων με πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα. Η όλη οινοποίησή του βασίζεται στην ολιγόωρη διαδικασία εκχύλισης για την παραλαβή της ιδανικής ποσότητας χρωστικών ώστε να παραχθεί ένα πολύ απαλό ρόζε κρασί στην απόχρωση του saumon.