Το αυτόχθονο σταφύλι Μαντηλάρι συναντά το κοσμοπόλιτικο Syrah σε ένα κρασί που εκφράζει την υπομονή και την υπομονή του οινοποιού για την τελειότητα. Παράγεται μόνο τις εξαιρετικές χρονιές και το κρατά στο οινοποιείο μέχρι να ξεδιπλώσει όλο τον χαρακτήρα του, ακόμα και αν πάρει πολλά χρόνια. Ωριμάζει για πολλούς μήνες σε δρύινα βαρέλια και για μερικά χρόνια στην φιάλη ώστε να φανερώσει το πολύπλοκο μπουκέτο του και να ‘μαλακώσουν’ οι τανίνες, ενώ ταυτόχρονα έχει την ικανότητα να διατηρεί την φρεσκάδα του.