Libalis Frizz White παράγεται απο τις ποικιλίες Muscat Blanc à Petits Grains. Οι αμπελώνες χρονολογούνται απο το 1999 στην περιοχή της Καλαράρας (Finca Zarcillo και Finca Mejorana).
Η συγκομιδή πραγματοποιείται το βραδύ το Σεπτέμβριο ώστε να κρατήσουν τον πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα. Έπειτα ακολουθείται ψύξη μαζί με τα στέμφυλα για έξι ώρες. Η ζύμωση γίνεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16 º C. Όταν τα σταφύλια έχουν υποστεί μερική ζύμωση και ο αλκοολικός βαθμός είναι στο 5,5 ψύχονται σε πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία σταματώντας την ζύμωση και έτσι δημιουργείται, γλυκά φρουτώδη χαρακτηριστικά και φυσικό διοξείδιο του άνθρακα. Κατά την εμφιάλωση προστίθεται ένα μικρό ποσοστό διοξείδιο του άνθρακα.