Ο οίνος αυτός προέρχεται από την ποικιλία Μοσχάτο Κεφαλονιάς που καλλιεργείται βιδυναμικά στην περιοχή Βάτσα της Κατωγής με εδάφη αργιλοασβεστολιθικά και υψόμετρα περίπου 50 μέτρων. Ο τρύγος πραγματοποιείται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Η οινοποίηση πραγματοποιείται με την μέθοδο skin contact δηλαδή παραμονή με τα στέμφυλα καθ’ όλη την διάρκεια της αλκοολικής ζύμωσης σε χαμηλή θερμοκρασία σε ανοξείδωτη δεξαμενή. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι μια ολοκλήρωση του έντονου αρωματικού χαρακτήρα του Μοσχάτου σε συνδυασμό με την αύξηση της πυκνότητας, του σώματος, της έντασης της οξύτητας, και της μακράς επίγευσης. Βιολογικός οίνος με πιστοποίηση Demeter.