Στο κτήμα της οικογένειας Σκλάβου στον Κεχριώνα της Πάλλης καλλιεργείται με ιδιαίτερη φροντίδα η παραδοσιακή ποικιλία Βοστιλίδι. Ο αμπελώνας αποτελείται από αυτόριζα πρέμνα ηλικίας άνω των 90 ετών, σε κυπελλοειδή διαμόρφωση, με απόδοση 250 kg/στρέμμα και υψόμετρο μικρότερο των πενήντα μέτρων. Στον αμπελώνα και στην οινοποιητική διαδικασία εφαρμόζονται οι αρχές της Βιοδυναμικής μεθόδου καλλιέργειας η οποία αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας στο ιδιαίτερο περιβάλλον του κτήματος. Ο τρύγος πραγματοποιείται σχετικά όψιμα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου Ο παραγόμενος οίνος, χαρακτηρίζεται ως δυνατός πυρρός οίνος με πλούσιο σώμα και αρώματα που θυμίζουν ξερή σταφίδα. Η ζύμωση και η ωρίμανση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια Allier 500lt χωρίς προσθήκη συντηρητικών. Διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και συνεχίζει μια οικογενειακή παράδοση 300 ετών. Βιολογικός οίνος με πιστοποίηση Demeter.