Ο οίνος αυτός προέρχεται από τα σταφύλια της ποικιλίας Ρομπόλα Κεφαλονιάς που καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο αμπελώνα του κτήματος με της αρχές της βιοδυναμικής μεθόδου σε λοφώδες ασβεστολιθικό terrene με μεγάλες κλίσεις σε υψόμετρο από 500-550 μέτρα. Η περιοχή αυτή χαρακτηρίζεται ως ιδανική για την αμπελοκαλλιέργεια λόγω του σωστού προσανατολισμού της που δημιουργεί συνθήκες καλής αποστράγγισης του εδάφους με ταυτόχρονη γρήγορη μείωση της υγρασίας στις περιπτώσεις βροχής στη φυλλική επιφάνεια. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως η περιοχή Λακομάτια αποτελούσε ιστορικά μια από τις πιο ποιοτικές περιοχές στην ευρύτερη ζώνη της Ρομπόλας. Η οινοποίηση πραγματοποιείται βιοδυναμικά με ολοκλήρωση της αλκοολικής ζύμωσης σε Foundre δεξαμενή 1500 lit με γηγενείς ζύμες και μακρά παραμονή με φίνες οινολάσπες χωρίς προσθήκη συντηρητικών πριν και μετά την εμφιάλωση αλλά επίσης χωρίς φιλτράρισμα. Ο οίνος αυτός χαρακτηρίζεται από την τυπικότητα του ασβεστόλιθου στον αρωματικό του χαρακτήρα αλλά και την οξύτητα που προσδίδεται στη γεύση σε συνδυασμό με ένα πλούσιο σώμα. Η επίγευση είναι μακριά και υφάλμυρη. Εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα. Διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών Βιολογικός οίνος με πιστοποίηση Demeter.