Αυτό το κρασί παράγεται από συνοινοποίση σταφυλιών των τοπικών ποικιλιών Μοσχατέλα και Βοστυλίδι της Κεφαλονιάς σε ποσοστό 70% Μοσχατέλα και 30% Βοστιλίδι τα οποία καλλιεργούνται βιοδυναμικά στην περιοχή της Κατωγής στη χερσόνησο της Παλλης. Ο τρύγος γίνεται στα τέλη Αυγούστου.Τα υψόμετρα δεν υπερβαίνουν τα 50 μέτρα, η ηλικία των αμπελώνων είναι μεγαλύτερη των εξήντα περίπου ετών και η σύσταση του εδάφους είναι αργυλοασβεστώδης. Η καλλιέργεια των αμπελώνων είναι συμβατική με πλούσια βλάστηση και με έντονη νυχτερινή υγρασία (μαλάτσα). Αυτή είναι μια ξηρή εκδοχή βιοδυναμικής οινοποίησης με γηγενείς ζύμες που δίνει το χαρακτηριστικό άρωμα της Μοσχατέλας αλλά και το έντονο σώμα του Βοστιλιδιού, με ισορροπημένη οξύτητα και μια μακρά επίγευση. Η ζύμωση και η ωρίμανση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με παραμονή σε φίνες λάσπες για 7 περίπου μήνες χωρίς προσθήκη συντηρητικών. Εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα. Βιολογικός οίνος με πιστοποίηση Demeter.