Αλκοολική ζύμωση σε καινούρια δρύινα βαρέλια διαφορετικής προέλευσης και ποικίλων τύπων, ωρίμανση για 6 μήνες με παραμονή στις οινολάσπες. Ξανθό χρώμα με χρυσαφένιες ανταύγειες. Αρώματα ευωδιαστών εσπεριδοειδών σε φόντο βανίλιας και βουτύρου, με βοτανικούς τόνους δεντρολίβανου, θυμαριού και πιπερόριζας. Εκρηκτικά φρουτώδη αρώματα, έντονη μεταλλικότητα, ισορροπημένη οξύτητα και εντυπωσιακή επίγευση μεγάλης διάρκειας. Αστακομακαρονάδα, θαλασσινά μαγειρεμένα με αρωματικά βότανα, λιπαρά ψάρια στον φούρνο ή τη σχάρα, λαχανικά στη σχάρα, λευκά κρέατα και πιάτα της μεσογειακής κουζίνας πλούσια σε ελαιόλαδο, αλλά και της ασιατικής, όπως το sushi.