Το ότι ο Άγιος Χρόνος από το Κτήμα Αβαντίς είναι ένα εμβληματικό κόκκινο κρασί με βάση το Syrah, το γνώριζες. Πλέον όμως το ξέρει κι όλος ο κόσμος μιας και οι παγκόσμιες διακρίσεις πέφτουν σαν βροχή κάθε χρονιά για τον Άγιο Χρόνο! Με φιλοσοφία που θυμίζει Ροδανό, ο Απόστολος Μούντριχας, που θεωρείται ο μετρ του Syrah στην Ελλάδα, μπλέκει το Syrah με ένα 8% Viognier. Το blend παλαιώνει για 12 μήνες σε καινούργια γαλλικά, δρύινα βαρέλια. Τα σταφύλια προέρχονται από τα ιδιόκτητα αμπέλια του Κτήματος Αβαντίς, στο Αφράτι του Μύτικα Ευβοίας. Με αμέριστη προσοχή στο αμπέλι αλλά και στην οινοποίηση προκύπτει ένα πλούσιο, πολύπλοκο αλλά και κομψό κρασί, ικανό να συγκινήσει κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και προορίζεται για βαθιά παλαίωση.