Ο οίνος αυτός προέρχεται από μία συνοινοποίηση βιολογικών σταφυλιών των τοπικών ποικιλιών, Μαυροδάφνη Κεφαλληνίας και Βοστυλίδι σε ποσοστό 83% Μαυροδάφνη και 17% Βοστιλίδι. Τα σταφύλια προέρχονται από ιδιόκτητο αμπελώνα ο οποίος καλλιεργείται με βιοδυναμικό τρόπο. Το υψόμετρο δεν ξεπερνά τα πενήντα μέτρα, ηλικία των αμπελώνων ανέρχεται στα 70 έτη και η σύσταση του εδάφους είναι μαργαΐκός ασβεστόλιθος. Ο τρύγος είναι όψιμος μετά τις 20 Σεπτεμβρίου. Η οινοποιητική διαδικασία περιλαμβάνει μακρά εκχύλιση και των δύο ποικιλιών μαζί, ολοκλήρωση της αλκοολικής και της μηλογαλακτικής ζύμωσης με γηγενείς ζύμες, σε γαλλικά βαρέλια τύπου Allier περιεκτικότητας πεντακοσίων και τριακοσίων λίτρων. Ακολουθεί παλαίωση τουλάχιστον για δώδεκα μήνες. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται χωρίς επεξεργασίες. Το χρώμα είναι έντονο κόκκινο/μωβ, με αρωματικό χαρακτήρα κόκκινων φρούτων και ιδιαίτερα του μύρτιλου, η οξύτητά του είναι αρκετά ώριμη οι τανίνες είναι αρκετά καλοδουλεμένες και η επίγευση είναι αρκετά μεγάλη. Ο συγκεκριμένος οίνος διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.