Η Νάουσα 2007, είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα ερυθρού οίνου παλαίωσης, που παράγεται σύμφωνα με τα πρότυπα καλλιέργειας και οινοποίησης μίας ΠΟΠ Νάουσας. Παράγεται από σταφύλια εξαιρετικής ποιότητας, στους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Χρήστου Ταραλά. Είναι μια έκταση 80 περίπου στρεμμάτων στους πρόποδες του Ανατολικού Βερμίου, σε υψόμετρο 300μ. και η καλλιέργεια γίνεται σύμφωνα με τα πρότυπα της βιολογικής γεωργίας. Το οινοποιείο βρίσκεται στην περιοχή Φυτεία Ημαθίας. Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, παραμονή για 14 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και αναγωγική παλαίωση στην φιάλη, δίνουν ένα κρασί με μέτριας έντασης ρουμπινί χρώμα και μέτριο κεραμιδί μηνίσκο. Μέτριας αρωματικής έντασης, εξελιγμένο, με αρώματα κόκκινων κερασιών, φράουλας, μύρτιλων, βανίλιας, κανέλας, ρίγανης και πάστα ντομάτας.