Ένα κρασί γεμάτο αρώματα ώριμων πυρηνόκαρπων φρούτων , ξηρών καρπών, βοτάνων και αίσθηση ορυκτότητας. Γεμάτο, με ένταση και οξύτητα. Η επίγευσή του είναι μακρά και ιδιαίτερη. Είναι από τα πιο ευέλικτα κρασιά για να συνοδέψουν ένα τραπέζι! Δοκιμάστε το με μαγειρευτά λευκά κρέατα και πουλερικά με λαχανικά και βότανα, σάλτσα αυγολέμονο, σιγομαγειρεμένο αρνί ή χοιρινό στη γάστρα, πίτες και τάρτες, ειδικά με παλαιωμένα τυριά. Μη διστάσετε να το συνδυάσετε με Ασιατική κουζίνα.