Το Aroa είναι ένα οινοποιείο "μπουτίκ", στο D.O. Navarra, όπου κρασί και βιολογικά οι μέθοδοι καλλιέργειας συμβαδίζουν χέρι. Προσεκτικά επιλεγμένοι αμπελώνες, βρίσκονται στην υψηλότερη και πιο κρύα περιοχή της Νavarra, χειρωνακτική συγκομιδή και ειδική επεξεργασία κατά την οινοποίηση. Ποικιλίες: Grenache Blanc. Αμπελώνας: Βρίσκεται στα βόρεια σύνορα, που καλύπτονται από τις οροσειρές Urbasa και Andia. Βιοδυναμική καλλιέργεια σε ασβεστολιθικά αργιλώδη εδάφη. Συγκομιδή: Χειρονακτική συγκομιδή επιλεγμένων σταφυλιών, στα μέσα Οκτωβρίου. Οινοποίηση: Ζύμωση με φυσικές ζύμες, με στόχο την απόκτηση ισχυρού και φρέσκου αρωματικού προφίλ.