Το κρασί αυτό προέρχεται από την τοπική ποικιλία Βοστιλίδι από την περιοχή της Παλλικής από αυτόριζους βιοδυναμικούς αμπελώνες ηλικίας 75 ετών. Η τεχνική οινοποίησης είναι με την μέθοδο skin contact για όλη την διάρκεια της αλκοολικής ζύμωσης η οποία εξελίσσεται σε τσιμεντένια ωόσχημη δεξαμενή (concrete egg tank) 1700 λίτρων .Παραμονή με τις φίνες λάσπες όπου συντελείται και η μηλογαλακτική ζύμωση για ένα περίπου έτος. Ακολουθεί εμφιάλωση χωρίς φίλτρο. Η διαδικασία αυτή προσδίδει την αίσθηση του φρούτου και της φρεσκάδας στο κρασί, παράλληλα όμως με μια επιβλητική οξύτητα και μια τανική έξαρση δημιουργώντας ένα ρωμαλέο οίνο με μια μεγάλη επίγευση. Βιολογικός οίνος με πιστοποίηση Demeter.