Η Κυδωνίτσα Orange από το Κτήμα Γκόφα είναι μια πολύ γαστρονομική και πολύπλοκη εκδοχή της αγαπημένης λευκής ποικιλίας. Με τα αρώματα βρεγμένης γης και γλυκού κυδωνιού να ξεχειλίζουν από το ποτήρι θα τη λατρέψεις από το πρώτο λεπτό. Για αυτή τη διαφορετική «πορτοκαλί» Κυδωνίτσα συνδυάστηκαν 2 διαφορετικά αμπελοτόπια και 2 διαφορετικοί κλώνοι. Σε υψόμετρο 380 μέτρων, καλλιεργείται ο λεπτόρωγος κλώνος που δίνει πλούσιο φρούτο ενώ σε υψόμετρο 800 μέτρων καλλιεργείται ο χοντρόρωγος κλώνος που χαρίζει οξύτητα και νεύρο. Το κρασί ζυμώνει και οινοποιείται με βάση την natural προσέγγιση άρα έχουμε γηγενείς ζύμες, ελάχιστα θειώδη και καθόλου φιλτράρισμα. Μετά τη ζύμωση το κρασί ωριμάζει σε πήλινους αμφορείς για να υπογραμμιστεί η γήινη διάστασή του και ο πολύπλοκος χαρακτήρας του.