Παλαιωμένο σε βαρέλια Vinsanto, το σπάνιο τσίπουρο Oscuro Oro διεκδικεί περίοπτη θέση δίπλα σε ρούμι και ουίσκι, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. H σπάνια ελληνική ποικιλία Λημνιώνα συνδυάζεται αρμονικά με τη γοητευτική ποικιλία Μοσχάτο. Στα ορεινά αμπελοτόπια της Αυλίδας, το αργιλοπηλώδες έδαφος, το ήπιο μεσογειακό κλίμα και η δροσιά του Ευβοϊκού Κόλπου δίνουν στον γραμμικό αμπελώνα των 12 ετών τη δυνατότητα να παράγει σταφύλια εξαιρετικής ωριμότητας. Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας, και αμέσως μετά το τέλος της ζύμωσης ακολουθεί η απόσταξη με σκοπό να διατηρηθούν όλα τα αρωματικά στοιχεία των ποικιλιών. Στη μύτη είναι πολύ πλούσιο, λεπτό και κομψό, μοναδικό! Θυμίζει φρούτα και λουλούδια, μέλι, βανίλια, αμύγδαλα, αποξηραμένα φρούτα και σταφύλια. Αποξηραμένα δαμάσκηνα και βερίκοκα, σταφίδες, φλούδες περγαμόντου, πικάντικα αρώματα, όπως βανίλια, σοκολάτα, κέδρος και μοσχοκάρυδο.